Delicije.com
fina jela, pića i mjesta za uživanje
Delicije.com


Rubrike


Prijava i Registracija


LinkoviArhiva unosaPošaljite nam svoju recenziju!

Od danas su naši posjetitelji i čitatelji u mogućnosti poslati nam svoju recenziju delicija koje su isprobali. Potrebno je registrirati se ovdje, te nakon što primite lozinku putem e-maila možete se ulogirati ovdje. Pitanja možete poslati na marko at delicije.com – više o pisanju recenzija ovdje. Sve recenzije su dobrodošle, tj nema ograničenja na određenu regiju ili zemlju – važno je da ste jeli ili pili na mjestu kojega recenzirate!

Obavijest: zbog botova i sličnih Internet gluparija primorani smo dodatno zaštititi administracijski panel i dodatno provjeravati nove registracije. Kako se to obavlja ručno malo potraje. Dodatne podatke nakon što provjerimo vašu registraciju šaljemo vam na vašu email adresu (koja, očito, mora biti ispravna).
2 komentara za recenziju Pošaljite nam svoju recenziju!

  1. , Lydia:

    Nisam dugo bila na ovoj stranici pa mi je žao da i nema nekih značajnijih pomaka od zadnjeg puta, inače mislim da ima potencijala. Mene osobno jako zanimaju iskustva ljudi koji jedu po restoranima jer i sama zalazim u restorane isključivo po preporuci. ALI stranica je prilično nespretna za koristiti (ulogirana sam na više sličnih stranica zato to govorim), pa eto, prijedlog da ju malo olakšate za upotrebu, mislim i da će i recenzija i ostalog biti više. I sama sam ih htjela ostaviti nekoliko, ali sam zbog načina pisanja odustala. Sretno!

  2. , Marko:

    Svi koji zele dodavati svoje recenzije neka to napisu ovdje u komentaru te neka ostave ispravnu email adresu na koju cemo im poslati sve potrebne podatke.

    Proces registracije je malo kompliciraniji sada zbog spamera koji su se registrirali i time stvarali probleme.Komentiraj