O nama

Kako smo u zadnje vrijeme počeli sve više posjećivati razne konobe, pizzerie i restorane, a sve manje izlaziti udelicije hrana pršut klubove i trošiti noći na alkohol i tome slično, zaključili smo kako bi bilo dobro pisati o tome gdje se dobro jede, a gdje su nas razočarali.

Budući da smo iz Rijeke, naravno da najviše jedemo u bližoj i daljoj okolici, ali volimo mi i potegnuti do nekog nama udaljenog mjesta i provjeriti što se tamo nudi. Dakle – odaberemo restoran, odaberemo deliciju, i nakon toga slijedi recenzija. Vi pročitate, a zatim komentirate – slažete li se s nama, imate li upravo suprotno iskustvo, ili možda imate preporuku za izbor nekog drugog jela u tom ugostiteljskom objektu. Cilj: pronaći dobru hranu i piće, te zaobići ono što ne spada u tu kategoriju.delicije povrće

Neće biti nekih fensi izraza i opisa – nismo mi nikakvi stručnjaci koji koriste «vino ima okus na drvo trešnje i notu đumbira» izraze. Vino nam je dobro ili nije. I još nešto o nama: prilično smo jednostavni što se izbora hrane tiče, pa ovdje nećete baš moći čitati o «lososu u umaku od tartufa te umaku od koprive i tulipana». Nismo ni puni para (bar ne još), pa ćemo ovdje pisati o normalnoj hrani za povoljnu cijenu. I još nešto: nismo sponzorirani od strane onih koje rezenciramo.

Tražeći po netu podatke o restoranima i njihovoj ponudi, shvatili smo da i nema toga baš previše, pa se nadamo da će ovaj sajt biti od koristi svima koji požele nešto dobro pojesti i popiti.

Osim recenzija na Delicije.com moći ćete naći podatke o konobama i restoranima koje smo posjetili.

Kontakt i ostali upiti: info at delicije.com