Kolač Vrelo @ Buffet Vrelo, Fužine

Idući put kad budete negdje kod Fužina, posjetite buffet Vrelo, tamo negdje u blizini špilje “Vrelo” (nije neko iznenađenje 🙂 ). Imaju predobar kolač od marelica i svježeg sira, obavezno probati!


Posted

in

by

Tags:

Comments

4 responses to “Kolač Vrelo @ Buffet Vrelo, Fužine”

  1. barbara

    Buffet Vrelo je najbolji restoran na svijetu!
    Najbolji kolač je po imenu “vrelo”,a onda čokoladna kocka.Konobari su stalno veseli i rado komuniciraju s gostima.Šteta što se zatvorio i što više nisu isti vlasnici.

  2. leo

    U buffetu VRELO sam konobario preko ljeta i bilo je super.Jako sam tužan jer se zatvorio,možda se opet otvori,ali s novim vlasnicima. Mislim da su ovi bili najbolji!Pozdrav od lea!

  3. barbara

    Goga i Željko su najbolji ugostitelji na području Gorskoga Kotara.Uvijek su nasmijani i veseli.Ali za svaku pohvalu su i dvije male konobarice: BARBY I IVEK.Tamo su konobarile preko ljeta i bile su jako zanimljive i nasmijane.Nedjelja im nije teško padala jer su stvarno voljele taj posao,da bar još postoji vrelo,kad su im vlasnici:gogx i željo.Daj gogy pošalji taj neki kolač. KISS-BARBARA

  4. izviđači-split

    sve što je lijepo kratko traje. i dan danas nećemo zaboraviti taj prelijepi bakin kolač i vrhunski gulaš od divljači jer je kuhar pravi as. željko i goga imate pozdrav i javite preko interneta gdje ste trenutno!