Snickers torta @ Dolce Bolero, Rijeka

I tak, evo konačno komada torte koji definitivno pomogne “ako vas muči strašna (tj kako već ide u onoj reklami) želja za slatkim”. To je torta koju stalno gledam u katalogu i oni je namjerno nemaju, ali eto jučer mi se posrećilo. Pristojan komad torte (povećali su porcije? ja više nisam tako pohlepna? – ne znam 🙂 ). Sastojci: tamna čokolada (ocjena 5+, savršena: topi se u ustima, nepci se vesele, onaj slatko-gorki okus zbog kojeg je tamna čokolada The Čokolada), nekakva krema od karamele (ocjena 4, nešto fali, ne znam što), komadići kikirikija, vrhnje itd. Ugl torta razbija, šećer pukne u glavu i čovjek se razveseli.

Ali…”ali” ide na račun mene, jučer bi mi valjda bolje sjela nega lagana jogurt-sir torta, tako da mi je ove ostalo na tanjuru. A to se nikad ne događa 🙂

Btw što se tiče same slastičarnice, nemam pojma kako će funkcionirati tijekom zime.. Jučer prvi put sjedila unutra, nema nego 5-6 stolova… Kad terasa bude zatvorena, kolače će se morat uzimati za van, nema se smisla gužvat unutra.


Posted

in

,

by

Tags: