Bistro Jezero @ Lokve, Gorski Kotar

Tijekom izleta u Gorski Kotar stalno prolazimo pored Lokava i konačno je donesena odluka da se zaustavimo i pogledamo što nude Lokve. Sa ceste se odmah uoči ogromno Lokvarsko jezero, a cestice otkrivaju i druge zanimljivosti pa smo tako došli do bistroa Jezero, koje se nalazi stotinjak metara nakon što se prijeđe brana.

Dolazimo do simpatične goranske kućice i terase prepune gostiju. Oduševljeni, nakon početne “samo ćemo palačinke” počinjemo i sa nešto konkretnijim prijedlozima no nailazimo na prvi problem. Čekamo meni 15 minuta. Dobivamo ga, ali nažalost to je i jedino što ćemo dobiti. Naime sljedećih 20 minuta se ništa nije dešavalo, jednostavno konobarice nisu dolazile po narudžbu, a strpljenja je nestalo pa smo za 35 minuta otišli doma na ručak.

Zaključak je da bistro Jezero možda treba preskakati nedjeljom popodne, ipak odluka je da se vratimo i probamo nešto jer postoje sve naznake da bi moglo biti jako dobro! Bistro Jezero


Posted

in

by

Tags:

Comments

2 responses to “Bistro Jezero @ Lokve, Gorski Kotar”

  1. kvarnerinfo.net

    Jezero ima super klopu. btw video na loži i nije tako loš, kao da sam ga ja snimao 🙂

  2. tihana

    Nažalost, bistro jezero svoju poziciju moze iskoristiti boljom kuhinjom i boljim vodstvom. Razocarali smo se 2 puta kada smo dosli i polubili vrata, iako bi trebalo biti otvoreno, bez nmatpisa na vratima npr. zatvoreno ili godišnji odmor nikoga nije bilo. treći puta obitelj i ja dosli smo nesto pojesti i popiti, razočarali smo se poslugom, brzinom kuhara i razočarali smo se kvalitetom jela. Na kraju svega razočarali smo se i pri primitku računa, platiti za jelo koje ne vrijedi nista jako nas je razočaralo. Moram reći da sam bolje i kvalitetnije jeo u Fužinama i nisam morao platiti račun po cijenama HILTON HOTELA.