Kavana Toš u Crikvenici

Kavana Toš je jedna od ugodnih iznenađenja u zimom obavijenoj Crikvenici. Uređena s velikom dozom ukusa, s malobrojnim, ali nadasve ljubaznim osobljem, odličnim izborom kolača ona je jednostavno savršeno mjesto za prijateljski razgovor uz kavu i kolače.

Svojom ponudom raznovrsnih kolača niti jednog sladokusaca ne ostavlja ravnodušnim. Iz ponude mogu izdvojiti odlične štrudle sa sirom ili jabukama, kolače ferrero rocher, jaffa, snickers, nutella, amarena, bijela čokolada, raffaelo itd. Dok se oni koji malo manje vole slatko ili trenutačno nakon ovih praznika “paze šta jedu” mogu zadovoljiti sa odličnom kavom uz koju zasebno dobiju vrčić s mlijekom kako bi po svom guštu mogli dodati više ili manje mlijeka.

Naravno to je samo manji dio onoga što vam Kavana Toš nudi, s ostatkom ponude će vas sa zadovoljstvom i strpljenjem upoznati uvijek nasmijano i raspoloženo osoblje. Kavana Toš je pravi izbor za onoga kojem je osim kvalitete važna i ta posebna toplina, ozračje i osjećaj dobrodošlice.


Posted

in

by

Comments

One response to “Kavana Toš u Crikvenici”

  1. Dada

    već godinama u kavani Toš pijem najbolju kavu u Crikvenici. zanima me zašto više uz kavu nema onog prefinog keksa od cimeta?