Lasagna sa ciklom, porilukom i gorgonzolom @ Mala krčma Skalinada, Volosko

Kad se umorite od pizzerija, konoba i restorana, u kojima je hrana i dobra i super, ali uvijek u nekim granicama “uobičajenog”, preporuka je: posjetite Volosko, prošetajte okolo, i otiđite nešto pojesti u Malu krčmu Skalinadu. Lokalni će znati da je riječ o nekadašnjoj kultnoj Skali. Ja to ne bih znala da mi nisu rekli 🙂 Ugl prostor je fenomenalno sređen, unutra je sve u ljubičastom, narančastom i žutom, toplo i ugodno. Interijer za 5. Već to daje dojam da će hrana biti drugačija nego drugdje, što potvrđuje pogled na menu: neobične kombinacije mesa, povrća, svačega.

Lasagna sa ciklom, porilukom i gorgonzolom zvuči tako, malo čudno, ali okus je super. Fino povrće + slana gorgonzola, porcija prilično obilna. Na to paše crno vino, nemam zamjerki. Nadam se nekom idućem posjetu, kako bi probala ostalo s jelovnika, koji se inače svako toliko mijenja, a što je trenutno u ponudi možete vidjeti na njihovoj web stranici.

Pohvale za ponudu koja odskače od uobičajene, za ukusno i maštovito sređen interijer, za ljubazne konobare i naručito za odličan site. Ovo posljednje je nažalost još uvijek rijetkost kad je o našim ugostiteljskim objektima riječ.


Posted

in

, ,

by

Tags: