Pizza Aquando @ Goya Galaxy, Volosko

Ponovno posjet Goyi, iz jednostavnog razloga – baš nam se restoran svidio. Ovoga smo puta došli tamo nešto nakon 22.30, i to na dan kad radno vrijeme završava u 23. Svejedno su nas primili, i rekli da možemo pojesti što želimo.

Ovoga puta biram pizzu Aquando, s dimljenom tunom, račićima i rukolom. Tijesto odlično, ukusno, tanko i super spečeno, ne štedi se ni na dodacima, ima svega. Zamjerka ne ide dakle njima, nego dimljenoj tuni, a to ipak nisu oni krivi. Grozna je 🙂 Fino je tanko narezana, sve ok, ali ima okus na začine, ne na tunu. No, ovo je ipak moja pogreška.

Pa sam cijelo vrijeme krala pizzu Bresaola s tuđeg tanjura, budući da je netko ipak pametnije birao. Bresaola znači kombinaciju dimljene govedine, sira grana padano narezanog na tanke komade i salate, i trenutno je favorit pizza 🙂

Vino i ovaj put izvrsno, ne znam koje toče, ali u toj (ne)kategoriji jedno od najboljih koje sam pila u nekom restoranu. I ovaj put pohvale konobarima, ljubaznost koja se (nažalost) rijetko sreće.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Pizza Aquando @ Goya Galaxy, Volosko”

  1. sandra

    Konačno nešto drugačije,zanimljivo,totalno dobro…Sam ulazak u prostor obećava nešto novo..dočekat će te topla atmosfera,ugodan i zanimljiv prostor,te simpatično i vrlo ljubazno osoblje (što je danas kod nas teško naći)..Ovo je prostor idealan za razno razne proslave..veče u ženskom društvu,,obiteljski ručak ili romantična večera..Sve sam to osobno doživjela i uživala u izvrsnim delicijama.Posebnost je svakako ponuda hrane koja je raznolika i ono što je najbolje,za svaku priliku određena vrsta hrane..s klincima pizza..sa curama uživanje u pršut rolicama i ostalom zanimljivim hladnim i toplim predjelima…itd
    ČISTA PETICA!!