Pršut rolice + Riža sa gljivama i bresaolom @ Goya Galaxy, Volosko

Eto, izgleda da smo postali skoro pa stalni gosti u Goyi, a ovoga puta smo odlučili konačno probati te pršut rolice. I nisu razočarale, riječ je o finom predjelu: u zarolane komade pršuta namazan je ukusan krem sir, te neko zeleno povrće (nisam sigurna o čemu je riječ). Sve se to posluži sa salatom, mini-rajčicama i izvrsnim kruščićima. Eto, preporuke, za male novce odličan početak obroka.

Nakon toga glavno jelo: riža sa gljivama i dimljenom govedinom (bresaolom). Poslužena u neobičnom tanjuru, ima više gljiva i tanko narezane bresaole nego riže. Koja je, btw, napravljena kako treba, dakle nije prekuhana. Okusi se izvrsno nadopunjuju, interesantno jelo koje ću možda i doma pokušati napraviti 🙂

I tako, poslovično ljubazan konobar, ugodan ambijent, ovaj sam puta zamijetila da je čak i muzika odabrana kako treba: taman za uživanje u jelu. Stvarno šteta što nema više gostiju, ovo mi je postao najdraži restoran u Rijeci.


Posted

in

, ,

by

Tags:

Comments

One response to “Pršut rolice + Riža sa gljivama i bresaolom @ Goya Galaxy, Volosko”

  1. goya staff

    Ma hvaaaala Vam dobri ljudi.Svako malo nas obradujete Vašim pozitivnim reakcijama na našu kuhinju.Havla što nas posjećujete, uživate u našoj hrani, i što to dijelite sa svijetom.Nadamo se da će i ostali ubrzo prepoznati posebnost našeg food bara.S proljećem najavljujemo i nekoliko noviteta, a do tada….uživajte i dalje.

    goya galaxy